За нас

Търговската марка redics® е собственост на фирма “Атлетик”, основана през 1996г. с основен предмет на дейност производство на мъжки, дамски и детски спортни облекла. При нас ще намерите красиви, модерни и удобни дрехи, с които да попълните вашия гардероб за спорт и свободно време!

Най-важното предимство на redics® е високото качество и достъпните цени на готовата продукция. Ние подбираме най-доброто и най-функционалното за нашите клиенти. Чрез усилената си работа и лоялност спечелихме много почитатели и голяма популярност. 

redics® е модерна компания, характеризираща се с гъвкавост, прозрачност, професионализъм и стратегия за динамично развитие. Разнообразието на стоки ни направи добър избор за всеки привърженик на спортa. 

В redics® работим с висококачествен пениран памук. Пенираният памук е изключително мек и здрав вариант на памукa, който се постига чрез специална обработка на памучните влакна. Не се боим от разнообразието да ви предоставим актуални материи като полиестер и микрополиестер, съобразени с изискванията на съвременния спорт. Съвместно с основните ни производители на платове от чужбина, разработваме нови видове материи, даващи възможност спортистите да се чустват удобно и комфортно.

За комфорт на нашите клиенти ние разработихме електронен магазин с цел лесен и бърз достъп до цени и допълнителна информация на продуктите, които предлагаме, както и бърза онлайн поръчка на избрани артикули!

YOUR ONLY LIMIT IS YOU!